The Bartlett Residence was designed as a luxury vacation home in the middle of a dry tropical forest area. The property has a long and narrow building envelope area (limited by the development), that works parallel to the slope of the land, which is a fairly constant natural slope of around 30 to 35 degrees, forming into a natural ravine in the middle of the buildable space.

to be updated…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s